10-Фруктоза

Продукт:   Фруктоза кристалічна, харчовий клас (FCC IV)

Хімічна формула:  C6H12O6

Номер по класифікації CAS:  57-48-7

Фруктоза (синоніми: арабіно-гексулоза, левульоза, фруктовий цукор) – моносахарид у вигляді білого кристалічного порошку, без запаху, з дуже солодким смаком. Добре розчиняється у воді та етиловому спирті. Фруктоза у вільному вигляді зустрічається в багатьох фруктах і плодах (яблука, груші, томати), входить до складу бджолиного меду, олігосахаридів та сахарози. У харчовій промисловості її отримують шляхом гідролізу з рослинної цукровмісної сировини (буряк, очерет, цукрова кукурудза). Фруктозу, як замінник цукру, ефективно використовують для здорового харчування у всьому світі.

Упаковка:  паперові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кг

Країна виробництва:  Китай

.

.

.

.

.

.

.

2_2_%d0%bd%d0%b8%d0%b7_%d1%83%d0%ba%d1%80