4-Клейковина

Продукт: Суха пшенична клейковина

Клейковина (у перекладі з латинського gluten – клей) – це комбінація натуральних рослинних білків, що входять до складу пшениці та інших зернових культур, включаючи ячмінь і жито. Клейковина додає тісту еластичні властивості, допомагає йому «піднятися» і зберігає форму хлібобулочних виробів, таких як хліб, паста, піца, борошняні кондитерські вироби. Існують різні сорти пшениці, в кожному — свій вміст клейковини. Тому в муку з низьким вмістом клейковини додають суху пшеничну клейковину для поліпшення її якості. Також клейковина застосовується в косметиці.

Пшенична клейковина виробляється з муки за допомогою вологої екстракції шляхом вимивання водою крохмалю, після чого залишається клейковина у вигляді пружної клейкої маси.

Органолептичні та фізико-хімічні параметри:

Зовнішній вигляд Ясно-жовтий порошок
Запах Нейтральный, зерновий
Вологість ≤ 8%
Зольність ≤ 1%
Вміст білка

(у сухій речовині) (N*5.7)

≥ 75%
Водозв’язуюча здатність ≥ 170%
Розмір часток (сито 200μm) CB30 ≥ 99.5%
Вміст жиру

(у сухій речовині)

≤ 1%

Упаковка:  паперові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кг

Країна виробництва:  Китай

2_2_%d0%bd%d0%b8%d0%b7_%d1%83%d0%ba%d1%80