5-Соевая-мука

Продукт: Низькожирова і повножирова соєва мука ТМ «Біопро» (Сербія)

  1. Низькожирова помірно термічно оброблена м’яка соєва мука «Біопро 20»:

Мука «Біопро 20» виробляється із здорової, очищеної від лушпиння сої, шляхом спеціальної гідротермічної обробки, під час якої усувається масло і деактивуються протиживильні чинники сої. Гідротермічна обробка зерна сої без використання хімічних реагентів, забезпечує здобуття продукту, що містить високоякісні протеїни і амінокислоти, масло сої, лецитин, захисні живильні компоненти, мінерали і вітаміни, що розчиняються в жирах.

Склад:

Вологість Білки Жири Зола Целюлоза
3% 52% 6% 6% 2%

Соєва мука «Біопро 20» застосовується в кондитерській, хлібобулочній і м’ясній промисловості. Продукт відмінно розсіює і поглинає жир, покращує структуру і має виражену антиоксидантну дію.

  1. Повножирова ферментативна м’яка соєва мука «Біопро 32»:

Мука «Біопро 32» виробляється за допомогою окремого процесу переробки зерна сої, під час якого зберігається природне відношення протеїнів, масла сої, лецитину, мінералів і вітамінів, розчинних в жирах.

Склад:

Вологість Білки Жири Зола Целюлоза
7% 41% 25% 5% 2%

Соєва мука «Біопро 32» з активною дією ензимів, застосовується в хлібобулочній промисловості. Завдяки активності ензима ліпоксигенази, продукт є відмінним засобом для побіління муки. Впливає на збільшення об’єму тіста, а також на збереження свіжості кінцевого продукту. Покращує поживність, органолептичні особливості і вигляд хлібобулочних продуктів. Активна дія ензимів муки сої рекомендується в дієтах для людей, що мають алергію на глютен. Окрім цього, «Біопро 32» з успіхом використовується у виробництві соєвого молока.

2_2_%d0%bd%d0%b8%d0%b7_%d1%83%d0%ba%d1%80