2-Желатин

Продукт: Желатин яловичий харчовий (тип В)

Желатин яловичий (в перекладі з латинської gelatus – «застиглий») — це харчовий загусник тваринного походження у вигляді безбарвного або жовтуватого порошку або гранул, отриманий шляхом часткового гідролізу колагену (білка) , що міститься в коров’ячих шкурах. Желатин застосовується, як загусник, в харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів — желе , мармеладу та ін . , у фармакології — для виробництва капсул і супозиторіїв , а також для виробництва косметичних засобів.

Органолептичні та фізико-хімічні параметри:

Зовнішній вигляд Ясно-жовтий порошок або гранули
Запах Нейтральний
Міцність по Блюм 100 – 260
pH – кислотність 4,5 – 6,0
Ізоелектрична точка 4,7 – 5,6
Розмір часток По замовленню
Вміст білків 85 – 90%
Вологість 10 – 12%
Вміст ліпідів < 1%

Упаковка:  паперові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кг

Країна виробництва:  Італія

2_2_%d0%bd%d0%b8%d0%b7_%d1%83%d0%ba%d1%80